045 3564335 info@gado-gado.net

KOKKI KOTIIN

Tilaa kokki kotiin!

Toteuta parhaat illallishaaveesi omassa kodissasi.

Kokki kotiin palvelulla voit tarjota tutuillesi tai liikekumppaneillesi korkeatasoiset illallisjuhlat kotonasi.

Laadimme ruokalistaehdotuksen  toiveittesi perusteella tai voimme luoda ruokalistaehdotuksen jo hyviksi koetuista menuista. Suunnittelemme juhlien teeman ja menun toiveittesi mukaan.

Voimme hankkia illallisen raaka-aineet teille tai halutessasi voit hankkia ne myös itse. Jos sinä tai vieraasi ovat kiinnostuneet indonesialaisen ruoan valmistuksesta, on myös mahdollista osallistua ruoanvalmistukseen. Muissa tapauksissa kokki tekee ruokaa, tarjoilee ja tekee loppusiivouksen.

 

 

RUOKALISTA

Menu / Ruokalista

Keittiössämme valmistamme kaikenlaisia indonesialaisia ruokia kaikilta Indonesian saarilta. Ruokien saatavuudet riippuvat siitä, onko tietyn ruoan ainesosa saatavilla Suomesta siinä hetkellä. On todennäköistä että joudumme monissa tapauksissa korvaamaan osan ainesosista paikallisilla ainesosilla. Siitä huolimatta valmistamme pyynnöstä kaikki ruokalistassa mainittuja ruokia. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro meille mitä ruokia toivoisit tilata. Me valmistamme ne teille! Jos indonesialainen ruoka ei ole sinulle ennestään tuttua, voit käydä suosituksemme läpi Ruokalista-sivulla.

HINTA

Asiakkaiden kokemuksia

Tosi ystävällinen ja huomaavainen kokki, ruoka oli tosi hyvää ja kaikki allergiat huomioitaan tarkasti. Soimme hyvää indonesianlaista ruokaa ja samalla tutustuimme indonesiaan kulttuuriin. Suosittelen lämpimästi.

Sirpa

Tampere