045 3564335 info@gado-gado.net

VALMIIT TUOTTEET

Sambal indonesialainen chilikastike

Sambal

Indonesialainen chilikastike. Myymme valmista chilikastiketta lasipurkeissa. Vaihtoehtoina sambal trasi (katkaraputahnachili), sambal hijau (vihreä chili) sekä sambal bawang (punainen chili sipulilla).

indonesialainen paistettu kana

Paistettua kanaa

Maustettua ja paistettua kanaa.

Wajik indonesialainen makea tahmea riisi kookossokerilla makeutetti

Wajik

Kookossokerilla ja -maidolla makeutettu sekä inkiväärillä ja pandan-lehtillä maustettu makea, tahmea riisipala.

Perkedel indonesialainen peruna falafel fritteri

Perkedel

Perkedel, eli peruna-falafel, sisältää: perunaa ja kananmunaa. Sopii hyvin syötäväksi Nasi padangin tai Nasi kuningin kanssa. Sitä voi myös voi syödä sellaisenaan välipalaksi vaikka kahvin kanssa.

Indonesialaiset kevätkääryleet

Kevätkääryleitä

Naudanliha-, kana- tai kasvistäytteellä. Valmiiksi paistetut kevätkääryleet voidaan helposti säilyttää pakastimessa ja uudelleenlämmittää uunissa. 

Bakwan indonesialainen kasvis vihannes tempura

Bakwan

Indonesialainen kasvistempura, joka sisältää vehnää ja kasviksia. Mahdollista valmistaa myös gluteenittomana. Bakwanit tulevat valmiiksi paistettuina, joten voit säilyttää ne pakastimessa ja uudelleenlämmittää uunissa.

Bakso naudanlihapyörykkäkeitto indonesialainen keitto

Bakso

Naudanlihapyöryköitä (G,L)

Voidaan nauttia keittona, grillattuina tai paistettuina. Baksot sopivat myös lisukkeeksi paistetulle riisille (Nasi Goreng) tai paistetuille nuudeleille.

Rendang indonesialainen naudanlihapata

Rendang

Padangilainen lihapata kookosmaidolla. Rendang voidaan valmistaa kanasta, naudanlihasta tai kasvisproteiinista (esim. nyhtökaurasta, soijasuikaleista tai herkkusienistä).

Tällä hetkellä valmistamme ruokaa vain ennakkotilauksesta. Minimitilaus on 50€. Tilaus tehdään viimeistään 3 päivää ennen toimituspäivää. Voit noutaa tuotteet Ylöjärven Haavistolta. Voimme myös toimittaa tuotteet valitsemaasi paikkaan mahdollisella lisämaksulla. . Ylöjärven Haavistolle ja Ylöjärven keskustaan toimitamme tuotteet veloituksetta, muuten kuljetusmaksu on 0,55 €/km.  Maksu voidaan suorittaa kortilla, käteisellä tai Mobilepaylla. Kaikki kuitit toimitetaan sähköisesti.  Toimitus vain Pirkanmaan alueella.