045 3564335 info@gado-gado.net

RUOKABOXI

Kotiruokaa toimitettuna?

Ruokaboximme on yksi herkullinen keino helpottaa arkeanne. Kun tilaat ruokaa suoraan kotiin tai työpaikalle, saat maistuvaa kotiruokaa teidän toiveenne ja tarpeidenne mukaan. Huomioimme erilaisia ruokavalioita sekä allergioita. Valmistamme pyynnöstä myös Halal-ruokia.

Toimitamme ruoan valintanne mukaisesti lämpimänä tai kylmänä. Kylmää ruokaa säilytetään lämmitystä kestävissä kertakäyttöastioissa, mikä tekee ruoan lämmittämisestä helppoa ja vaivatonta. Voit tilata kerralla vaikka muutamaksi päiväksi tai jopa viikoksi, jos haluatte pakastaa ruoan.

Meidän ruokalista ei rajoitu pelkästään indonesialaiseen ruokaan, vaan valmistamme myös muita aasialaisia ruokia (esim. thaimaalainen, intialainen jne.). Valmistamme myös suomalaista arkiruokaa, kuten perinteistä perunamuusia, lihapullia, lohta, uuniperunoita, makaronilaatikkoa, jne.

Tilaa nyt ja nauti helpommasta arkielämästä!

RUOKALISTA

Keittiössämme valmistamme kaikenlaisia indonesialaisia ruokia kaikilta Indonesian saarilta. Ruokien saatavuudet riippuvat siitä, onko tietyn ruoan ainesosa saatavilla Suomesta siinä hetkellä. On todennäköistä että joudumme monissa tapauksissa korvaamaan osan ainesosista paikallisilla ainesosilla. Siitä huolimatta valmistamme pyynnöstä kaikki ruokalistassa mainittuja ruokia. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro meille mitä ruokia toivoisit tilata. Me valmistamme ne teille! Jos indonesialainen ruoka ei ole sinulle ennestään tuttua, voit käydä suosituksemme läpi Ruokalista-sivulla.

Ei-indonesialaista ruokaa valmistetaan pyynnöstäsi.

HINTA

Ylöjärven Haaviston ja Ylöjärven keskustan alueella toimitamme ruoan veloituksetta. Haaviston ulkopuolella toimituskulut ovat 0,55€/km. Minimitilaus on 5 annosta. Säännöllisille tilauksille tai kanta-asiakkaille on mahdollita sopia erikseen hinnasta ja maksutavasta.