045 3564335 info@gado-gado.net

RUOKATILAUS

Ruokatilaus juhliin tai kutsuihin?

Annisan Keittiön Ruokatilaus on kevytmuotoinen pitopalvelumme, jolloin tilaat ainoastaan ruokatuotteet meiltä ilman tarjoilua, palvelua tai astioita. Tällöin on mahdollista päättää ja järjestää itse tarjoilun vieraillesi.

Ruoan toimitus on mahdollista, mutta voit noutaa ruoan myös itse. Toimituksesa toimitamme ruoan valitsemaanne paikkaan.

Ruokatilaus on loistava vaihtoehto esimerkiksi pieniin juhliin, kuten syntymäpäiviin, nimiäisiin, polttareihin jne.

Joskus on ihanaa, ettei kaikkea tarvitse tehdä itse. Tilaa meiltä valmiina herkullista ruokaa, tarjoile omilla tyylikkäillä astioilla ja esittele ruoka omalla tyylilläsi.

Tilausten noutaminen tai toimitus

Pääsääntöisesti kaikki tilausruokamme on noudettavissa tai kuljetettavissa keittiöltämme kylminä tuotteina.

Erityisestä pyynnöstä hoidamme myös tuotteiden lämmityksen tarjoilulämpötilaan, jos vaikka tuotteet menevät heti käyttöön tai sinulla ei ole mahdollisuutta niitä itse lämmittää. Meiltä voit myös vuokrata lämpökuljetuslaatikoita tarpeen mukaan.

Ruokatilaus-palvelullamme on erilaisia tilausvaihtoehtoja. On mahdollista tilata esimerkiksi yhden ruokalajin erikseen tai  isomman välipalan/lounaan esim. kokouksiin tai muihin tapahtumiin.

Indonesialaiset kevätkääryleet

Fritterit

Meillä on saatavilla erilaisia frittereitä. Ne voidaan tarjoilla heti tai pakastaa ja uudelleenlämmittää uunissa. Fritterivalikoimaamme kuuluvat mm. kevätkääryleitä, bakwaneja, martabakeja, krokettejä, jne.

Indonesian Leivonnaiset

Indonesiasta löytyy paljon erilaisia suussasulavia makeita herkkuja, ihan perinteisistä moderneihin. Nämä makeiset ovat täydellisiä kahvin tai teen kanssa, ja ne voidaan tarjoilla esim. kokouksissa, juhlissa tai muissa tapahtumissa.

Suolaisia piirakoita

Piirakat ovat aina erinomainen vaihtoehto mihin tahansa  tilanteeseen, juhlista kokouksiin ja muihin tilanteisiin.  Ne ovat kevyitä, mutta täyttäviä ja mitä tärkeintä, kaikki rakastavat niitä, koska ne ovat maukkaita. Valmistamme erilaisia piirakoita lihaisista vegaanisiin pyyntösi mukaan.

Canapét / cocktail-leipäset

Valikoimaamme kuuluvat myös canapét eli cocktail-leipäset. Ne ovat loistava sormiruokavaihtoehto, jos haluat tarjota esim. juhla- tai tapahtumavieraillesi virkistäviä, elegantteja ja herkullisia välipaloja.

Illallinen/lounas boxi

Illallis- tai lounasboxi on täydellinen vaihtoehto ulko- tai sisätilaisuuksiin. Se on yksinkertainen, helppo ja turvallinen tapa tarjoilla ruokaa missä tahansa tapahtumassa.

Välipala boxi

Kevyt ateria, joka sopii erinomaisesti kokouksiin tai muihin tapahtumiin. Välipala-boxiin voidaan laittaa piirakoita, sämpylöitä, tai kahvileivonnaisia (indonesianlaista tai länsimaisia).