045 3564335 info@gado-gado.net

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tietosuojakäytäntö

Voimaantulo: 1. Kesäkuuta 2021.

  1. Gado-Gado tmi: n rooli ja sitoutuminen yksityisyyteen

Gado-Gado tmi, Vaeltajantie 2 C10, 33480 Ylöjärvi. Suomi on sitoutunut käsittelemään henkilötietoja henkilötietojen suojasta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti.

Gado-Gado tmi on meille luovutettujen henkilötietojen rekisterinpitäjä ja vastuussa sovellettavien lakien mukaisesti henkilötiedoista. Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia henkilökohtaisia tietoja, jotka olemme keränneet tai toimittaneet meille sekä offline-tilassa että verkossa. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt ja suostut tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin käytäntöihin. Jos et hyväksy mitään tämän tietosuojakäytännön ehdoista, älä käytä palveluitamme tai lähetä meille mitään henkilökohtaisia tietoja.

  1. Tietojen keraaminen ja käsittely

Kuka käsittelee tietojasi?

Gado-Gado tmi

Vaeltajantie 2 C10, 33480 Ylöjärvi.

Kenen tietoja käsittelemme?

  • Asiakkaat
  • Potentiaaliset asiakkaat
  • Sivuston käyttäjät
  • Työnhakijat
  • Verkkoseminaari / tapahtuman osallistujat

Käsittelemämme tiedot.

Henkilötiedot, jotka liittyvät esimerkiksi asiakaskyselyihin, tilauksiin, varauksiin, työnhakuprosesseihin, asiakaspalveluun ja muihin tietopalveluihin, kuten webinaareihin, sekä markkinointitarkoituksiin.

Miksi käsittelemme tietojasi?

  • Tilausten, sopimusten ja/tai ostojen käsittely
  • Viimeistele hakemusprosessi palveluksemme kautta
  • Asiakaspalvelu
  • Markkinointi
  • Palkkaaminen

Mistä saamme tiedot?

Keräämme tietojasi hakulomakkeiden, yhteydenottolomakkeen, varauslomakkeen ja minkä tahansa muun verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta.

Tietoja palveluistamme kiinnostuneilta kerätään seuraavilla tavoilla:

  • Kun otat meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta, ota yhteyttä/Pyydä tarjous/Yhteydenotto ja muun yhteydenoton linki/lomake.
  • Kun lähetät sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteessa info@gado-gado.net, asiakaspalvelu@gado-gado.net ja tilaus@gado-gado.net tai minkä tahansa verkkosivustolla olevan sähköpostin.
  • Kun kirjaudut postituslistallemme, uutiskirjeen tilauslomake
  • Kun rekisteröidyt verkkoseminaareihimme, verkkoseminaarien rekisteröintilomake
  • Kun ilmoittaudut tapahtumiin, tapahtuman rekisteröintilomake

Työnhakijoiden tiedot kerätään työnhakulomakkeella.

Tietoja verkkosivuston käyttäjistä kerätään evästeiden avulla.

  1. Henkilökohtaisia tietoja ja kerääminen

Tällaiset henkilökohtaiset tiedot, joita keräämme sinulta, ovat tietoja, joiden avulla voit tunnistaa sinut henkilökohtaisesti, kuten:

  • Nimi
  • postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Asuinmaa
  • IP-osoite
  • Laitoksen nimi ja osoite
  • Koulutustausta
  • Selain- ja laitetiedot
  • Palvelimen lokitiedoston tiedot
  • Evästeiden, pikselitunnisteiden ja muun tekniikan avulla kerätty tieto
  • Kohderyhmätiedot ja muut toimittamasi tiedot
  • Paikkatieto
  • Muut hakuprosessissa annetut tiedot, mukaan lukien passin numero ja syntymäaika

Tapoja, joilla voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja sinulta:

  • Verkkosivuston kautta: Keräämme henkilökohtaisia tietoja verkkosivustomme kautta, esimerkiksi kun rekisteröidyt palveluihimme tai otat meihin yhteyttä käyttämällä yhteydenottolomakettamme. Kaikissa lomakkeissamme käytämme verkkolomakepalvelua Divi Contact form ja WPform
  • Sähköpostitse: Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, tallennamme sähköpostiosoitteesi ja nimesi (sähköpostipalveluntarjoajasi mukaan) vain yhteydenottopyyntösi käsittelyä varten.
  • Poissa: Voimme kerätä sinulta henkilökohtaisia tietoja offline-tilassa, esimerkiksi kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse.
  • Muut lähteet: Saatamme saada henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta, kuten yhteistyökumppaneiltamme tai muilta kumppaneilta.
  • Selaimesi tai laitteen kautta: Tietyt tiedot kerätään useimmissa selaimissa tai automaattisesti laitteen kautta. Käytämme näitä tietoja tilastollisiin tarkoituksiin sekä varmistaaksemme, että sivustot toimivat oikein.
  • Palvelimen lokitiedostojen kautta: IP-osoitteesi on numero, jonka Internet-palveluntarjoajasi (ISP) määrittää automaattisesti tietokoneelle tai laitteelle, jota käytät. IP-osoite tunnistetaan ja kirjataan automaattisesti palvelimen lokitiedostoihimme aina, kun käyttäjä vierailee sivustoissa, sekä vierailun ajankohdan ja vierailemasi sivut.
  • Evästeiden käyttäminen: Evästeiden avulla verkkopalvelin voi siirtää tietoja tietokoneelle tai laitteelle kirjanpitoa ja muita tarkoituksia varten.

Kuinka voit evätä evästeet tai kieltäytyä niistä

Jos et halua kerätä tietoja evästeiden avulla, useimmissa selaimissa on yksinkertainen menettely, jonka avulla voit kieltää evästeiden käytön. Alla on linkkejä ohjeisiin, kuinka tämä tehdään yleisimmissä selaimissa. Evästeiden käyttö ei ole yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi tai muihin antamiisi henkilötietoihin.

Internet Explorer

http://windows.microsoft.com/fi-fi/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Firefox

http://support.mozilla.org/fi/kb/poista-evasteet-poistaaksesi-verkkosivujen-tietoja?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies

Google Chrome

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi

Safari

https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Ooppera

https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Tavat, joilla käytämme henkilötietojasi

Tiedot kerätään ja käsitellään palvelujen tarjoamiseksi, palvelujen ja asiakaspalvelun kehittämiseksi sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman näitä henkilötietoja emme pysty tarjoamaan palveluitamme käyttäjille. Käytämme henkilötietojasi vain tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Käytämme tietojasi:

  • Rekisteröinnin viimeistely ja palvelujen tarjoaminen sekä yhteydenpito rekisteröintiin ja asiakaspalvelun tarjoaminen sinulle.
  • Vastaamaan kysymyksiisi ja täyttämään pyyntösi, kuten lähettämään sinulle uutiskirjeitä tai vastaamaan kysymyksiisi ja kommentteihisi.
  • Tarjota sinulle päivityksiä ja ilmoituksia rekisteröintiäsi, tuotteitamme ja ohjelmiamme varten ja lähettää sinulle kutsuja osallistumaan tiettyihin tapahtumiin.
  • Liiketoiminnan tarkoituksiin, kuten liiketoiminta-analyysi, markkinatutkimus, uusien palvelujen kehittäminen, verkkosivustomme, palvelujemme ja tuotteidemme parantaminen, käyttäjien trendien tunnistaminen, kampanjoidemme tehokkuuden analysointi, sivustokokemuksen ja sisällön parantaminen toimintojesi perusteella ja asiakasarviointi tyytyväisyyttä ja asiakaspalvelua.
  • Jos se on sovellettavan lain mukaan tarpeen tai tarkoituksenmukaista, noudattaa oikeudenkäyntiä, vastata viranomaisten pyyntöihin, valvoa ehtojamme, suojata toimintaamme tai oikeuksiamme, yksityisyyttämme, turvallisuutta tai omaisuutta ja / tai tytäryhtiöitä, sinä tai muut osapuolet, ja antaa meille mahdollisuuden käyttää käytettävissä olevia korjaustoimenpiteitä tai rajoittaa meille mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.

Turvatoimet

Käytämme kohtuullisia organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä suojellaksemme valvottavia henkilökohtaisia tietoja. Käytämme palomuureja estämään luvattomia henkilöitä pääsemästä tietoihisi. Tiedonsiirron Internetissä tai tallennusjärjestelmässä ei kuitenkaan voida taata 100 prosentin turvallisuutta.

Fyysinen pääsy tietoihin estetään pääsynvalvonnalla ja muilla turvatoimilla. Tietojesi käyttö edellyttää riittäviä oikeuksia ja perusteellista tunnistamista. Vain valtuutetuilla henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekistereissämme olevia tietoja. Kaikkia tietojenkäsittelijöitä sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteritiedoista tehdään varmuuskopiot. Tietoturvan taso, jota tarkkailemme jatkuvasti.

Jos sinulla on syytä uskoa, että vuorovaikutuksesi kanssamme ei ole enää turvallista, ota meihin yhteyttä.

  1. Kolmannet osapuolet

Gado-gado tmi voi luovuttaa henkilötietojasi liikekumppaneillemme esimerkiksi markkinointi- ja / tai organisaatiotarkoituksiin sekä laskutus- ja kirjanpitotarkoituksiin. Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi liikekumppaneille, joiden kanssa tarjoamme palveluja, tai muille ulkopuolisten edustajille, jotka tarjoavat palveluja puolestamme.

Gado-gado tmi käsittelee henkilötietojasi sekä EU:ssa, että sen ulkopuolella rekisteröinnin loppuun saattamiseksi, tarjotakseen sinulle palveluja, joihin olet kirjautunut, sekä asiakaspalvelu- ja markkinointitoimintaa varten. Yhteistyökumppanit, joiden kanssa jaamme tietoja, ovat vain niitä, jotka tarvitsevat pääsyn henkilökohtaisiin tietoihin rekisteröinnin käsittelemiseksi ja palvelujen tarjoamiseksi. Kumppanit saavat vain tähän tarkoitukseen tarvittavat tiedot. Huomaa, että liikekumppanit voivat vaihdella ajoittain.

Gado-gado tmi käsittelee henkilötietojasi sovellettavan tietosuoja- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt ja suostut näihin mahdollisiin tiedonsiirtoihin. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että EU: n ulkopuoliset maat eivät saa tarjota samanlaista oikeudellista suojaa henkilötiedoille kuin EU: n maat. Tiedonsiirrot tehdään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti ja toteutetaan kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että asianomaiset kolmannet osapuolet tarjoavat riittävän suojan. Kaikkien tulevien kumppaneidemme on tehtävä sama.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Google Analytics

Keräämme verkkosivuiltamme anonyymia kävijätietoa Google Analyticsin avulla: https://analytics.google.com/analytics/web/

Google analytics voi luovuttaa tietoja myös kolmansille osapuolille, mikäli se käyttää kolmansia osapuolia kerätyn tiedon käsittelijöinä tai mikäli laki vaatii tietojen luovuttamista. Google ilmoittaa, että se tallentaa vain ei-yksilöiviä tietoja eli se ei yhdistä kerättyjä tietoja yksittäiseen henkilöön. Google Analytics käyttää enimmäkseen ensimmäisen osapuolen evästeitä sivustoanalytiikkapalvelun tuottamiseksi. Lue Googlen tietosuojakäytäntö: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Somekanava

Vastaotamme viestiä some kanavassa kuten Facebook, Linkedin, Instagram tai WhatsApp.

Käymällä ja jättämällä tietoanne somekanavasamme olet sopineet näihin some kanaviin tietosuoja käytäntöön. Lue lisää somekanavan tietosuojakäytäntö seuraavassa linkeissä

  1. Tietojen käyttö ja muuttaminen

Voit tarkistaa, korjata, muokata, poistaa tai muutoin rajoittaa meille toimittamiesi tietojen käyttöä käyttämällä niitä Ota yhteyttä -lomake tai muu yhteydenotto lomaketta ja kuvaa selvästi pyyntösi. Ilmoita pyytämäsi tiedot ja kuinka haluat muuttaa niitä.

Jos haluat lopettaa markkinointiviestinnän vastaanottamisen meiltä, voit käyttää saamasi markkinointiviestin ”peruuta tilaus” -ominaisuutta. Voit ilmoittaa meille myös lähettämällä sähköpostia tai kirjoittamalla meille alla olevissa yhteystiedoissa kohdassa Yhteystiedot. Kun teet tällaista pyyntöä, ilmoita, että haluat lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen meiltä. Markkinointiin liittyvien viestien poistaminen käytöstä ei kuitenkaan estä sinua tärkeistä hallinnollisista viesteistä.

Pyrimme täyttämään pyyntösi mahdollisimman pian ja viimeistään 30 päivän kuluttua pyynnön vastaanottamisesta. Tietokantoihimme ja tietoihimme voi kuitenkin jäädä tietoja, joita ei voida poistaa tai muuttaa. Saatamme joutua säilyttämään tiettyjä tietoja kirjanpitoa / tilastointia varten ja / tai suorittamaan kaikki toimet, jotka on aloitettu ennen pyyntöäsi.

  1. Henkilötietojesi säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitaan tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamiseksi ja tarjoamaan sinulle palveluja, joihin olet rekisteröitynyt. Tietojasi säilytetään niin kauan kuin tarvitsemme.

Voimme jatkaa tietojesi käsittelyä laillisten liiketoimintatavoitteidemme saavuttamiseksi sekä tilastotietoihin ja analyyttisiin tarkoituksiin. Tallennamme ja käsittelemme vain tähän tarkoitukseen merkityksellistä tietoa. Tämä tarkoittaa, että tietosi nimettömiksi.

  1. Arkaluonteinen tieto

Arkaluonteisia henkilökohtaisia tietoja (esim. Rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin näkemyksiin, uskontoon, terveyteen, rikolliseen taustaan jne. Liittyviä tietoja) kerätään vain, jos niiden katsotaan olevan tarpeen palvelujen tarjoamiseksi. Tällaisia tietoja on käsiteltävä erityisen varoen.

  1. Lasten yksityisyys

Gado-gado tmi ei tarjoa alle 16-vuotiaille lapsille suunnattuja palveluja.

  1. Tietosuojakäytännön päivitykset

Tämä tietosuojakäytäntö voi muuttua ajoittain. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön tulevat voimaan, kun tarkistettu tietosuojakäytäntö päivitetään verkkosivustollamme.

Ota meihin yhteyttä

Gado-Gado tmi

045 3564 335

Info@gado-gado.net