045 3564335 info@gado-gado.net

Tilaus-, maksu- ja toimitusehdot

Asioissa meidän kansamme, olette sopineet seuraavat ehdot, ellei sopii erikseen muut ehdot kirjallisesti:

Pitopalvelun ja Ruokatilaus Palvelun Varaus-, maksu- ja laskutusehdot

Tämän Varaus-, maksu- ja laskutusehdot koskevat Gado-gado tmi:n (Y-tunnus 3181129-5) Pitopalvelu ja Ruokatilaus palvelulle.

TARJOUS

Gado-Gado tmi antaa kirjallisen tarjouksen toivotusta ja asiakkaan kanssa sovituista palvelusta. Tarjous lasketaan tarjouspyynnössä määritellyn vierasmäärän ja muiden siinä esitettyjen tietojen mukaisesti.

Tarjouksessa on lueteltu ne tuotteet, palvelut ja tarvikkeet, jotka sisältyvät tarjoushintaan. Erillinen varaus-, maksu- ja laskutusehdot tarvittaessa. Tarjous on aina voimassa sovitun ajan. Mikäli tarjousta ei ole hyväksytty määräaikaan mennessä, raukeaa tarjous. Tarjouksen voimassaoloaika riippuu tilauksesta ja henkilömäärästä. Tarjous on pitopalvelua sitova.

 

TILAUSSOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Tarjous muuttuu asiakasta ja gado-gado tmi sitovaksi tilaussopimukseksi, kun asiakas ilmoittaa hyväksyvänsä Gado-gado tmi laatiman tarjouksen.

Asiakas voi tehdä ilmoituksen tarjouksen hyväksymisestä joko suullisesti tai kirjallisesti. Suullinen hyväksyminen voidaan antaa joko henkilökohtaisesti tapaamalla tai puhelimitse. Kirjalliseksi hyväksymiseksi katsotaan kirje, sähköpostiviesti ja tekstiviesti. Halutessaan asiakas voi saada erillisen kirjallisen tilaussopimuksen.

MAKSUEHDOT

Sitovista varauksista perimme varausmaksun, joka on 30 % tarjouksen loppusummasta. Hyvitämme tämän summan loppulaskusta. Varausmaksun eräpäivä on 10 päivää ennen tilaisuutta.

Varausmaksua ei palauteta, jos tilaisuus peruuntuu asiakkaan taholta.

Loppumaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Loppulaskun maksuehto: 14 päivä netto. 

Erääntyneestä saatavasta perimme kulloinkin voimassa olevan laillisen viivästyskoron.

LASKUTUS

Lopullinen vierasmäärä tulee ilmoittaa Gado-gadolle 10 päivää ennen tilaisuutta.

Laskutamme tilatun määrän mukaisesti. Tilaisuuden henkilömäärän kasvaessa laskutamme todellisen osanottaja määrän mukaan. Laskutuksessa noudatetaan tarjouksen pohjana olevaa hinnoittelua. Laskutuksessa huomioidaan myös asiakkaan ilmoittamat muutokset ja lisäpalvelut, joita ovat esimerkiksi tilauksen jälkeen ilmoitetut erikoisruokavaliot, lisätarjoilut, lisäastiat jne.

Tarjouksessa esitetyt arvioidut erät laskutetaan toteutuneen mukaan, esim. työtunnit. 

Muut Maksutavat

Tällä hetkellä maksattavamme ovat Laskutuksella (Nordean verkkolaskutus tai pankkisiirto) SumUp kortti maksulla, Mobile-Paylla ja käteisellä. Kuitit onnistuvat vain sähköisesti.

Muut Ehdot

Astiavuokrauksen sekä tarjoiluastioiden yhteydessä veloitamme sinulta puuttuvista tai särkyneistä astioista seuraavasti:

+Rikki menneet tai palautuksen yhteydessä puuttuvat astiat/ aterimet/ lasit, hankintahinnan mukaisesti

 

Muiden Gado-gadon palvelujen Tilaus-, maksu- ja toimitusehdot.

Muiden Gado-gadon palvelujen Tilaus-, maksu- ja toimitusehdot.

 

Tämän Varaus-, maksu- ja laskutusehdot koskevat muiden Gado-gadon palvelun paitsi Pitopalvelun ja Ruokatilaus Palveluun.

Tilaus

Tilaathan tuotteet viimeistään 3 vuorokautta ennen noutoa/toimitustamme (poikkeuksena ateriat). Huomioithan, että sesonkien aikana voi olla ruuhkaa.

Lisää tilaukseen nouto- tai toimituspäivämäärä ja kellonaika tilauksesi teksti kentällä tilauslomakkeessa. Mikäli unohdat merkitä ajankohdan, voit lähettää sen jälkikäteen myös sähköpostitse. Otamme sinuun kuitenkin yhteyttä tilauksen merkeissä, joten sinun ei tarvitse olla tästä huolissasi.

Tilauksen peruutus

Peruutus veloituksetta 5 vuorokautta ennen toimituspäivää.

Peruutusmaksu 50 % tilauksen arvosta, jos peruutus tapahtuu 3 vuorokautta ennen toimituspäivää.

Peruutusmaksu 80 % tilauksen arvosta, jos peruutus tapahtuu 2 vuorokautta ennen toimituspäivää.

Mikäli peruutus tapahtuu 1 vuorokautta ennen toimituspäivää tai toimituspäivänä, veloituksemme on100%.

 

Toimitus

Voit noutaa tuotteet Gado-gadon noutopisteestä tiloista sovittuna ajankohtana, osoitteesta Vaeltajantie 2 C10 33480, Ylöjärvi. Auton voi ajaa noudon ajaksi talon eteen.

Toimitamme myös sovitulle osoitteelle lisämaksuilla

Muut ehdot

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi vuorokauden kuluessa tilauksen päiväyksestä, jos tilattuja tuotteita ei ole mahdollista toimittaa.

Ilmoitamme peruutuksesta puhelimitse tai mikäli emme saa sinua kiinni, sähköpostitse.