045 3564335 info@gado-gado.net

RUOKALISTA

Satay madura indonesialainen

Satay Madura

Kanavartaita maapähkinä kastikkeella. Annokseen sisältyy riisi, Nasi goreng tai riisikakkuja. Lisukkeena pikkelssi ja chilikastike.

Nasi kuning indonesialainen ruoka

Nasi Kuning

Aromaattinen maustettu keltainen riisi. Annokseen sisältyy paistettuja nuudeleita, kering tempehiä, paistettua kanaa, munakas ja perkedel-fritteri. Lisukkeena chilikastiketta ja tapiokalastuja.

Nasi Padang indonesialainen ruoka

Nasi Padang

Maukas padangilainen ruokalaji. Annokseen sisältyy herkullinen rendang-pata (nauta, kana, tai vege), kasviscurry, perkedel-fritteri, lehtikaalia sekä munakoisoa chilillä. Lisukkeena chilikastiketta ja tapiokalastuja. Rendang on voittanut CNN maailman parhaan ruoan palkinnon vuonna 2017.

Bakmie goreng indonesialaisia nuudeleita katuruokaa

Bakmie Goreng

Herkullista katuruokaa. Annokseen sisältyy paistettuja vehnänuudeleita soijakastikkeella sekä yksi täyte. Täytevaihtoehdot ovat: kana-, katkarapu-, kalapyörykkä-, tai vegetäyte (esim. herkkusieniä tai tofua).

Soto Betawi indonesialainen naudanlihakeitto

Soto Betawi

Jakartalainen naudanlihakeitto kookosmaidolla. Aromaattinen ja herkullinen. Nautitaan parhaiten riisin kera. Lisukkeena chilikastiketta, pikkelssiä, ja emping-pähkinälastuja.

Kwetiau goreng indonesialainen paistettu riisinuudeli

Kwetiau Goreng

Indonesiankiinalainen ruoka. Paistettu paksu riisinuudeli soijakastikkeella. Sen lisäksi annokseen sisältyy yksi täyte seuraavista vaihtoehdoista: kana-, katkarapu-, kalapyörykkä-, tai vegetäyte (esim. herkkusieniä tai tofua).

Satay Padang grillattua naudanlihaa indonesialainen

Sate Padang

Padangilainen satay. Annokseen sisältyy marinoitua ja grillattua naudanlihaa ja/tai naudan kieltä padangilaisella paksulla currykastikkeella. Nautitaan riisillä tai riisikakuilla. Lisukkeena pikkelssiä ja chilikastiketta.

Nasi Goreng indonesialainen paistettu riisi

Nasi Goreng

Paistettua riisiä. Täytevaihtoehtoina kanaa, katkarapuja, kalapyöryköitä, tai omavalintainen vege-täyte, esim. herkkusieniä tai tofua. Voit nauttia riisistä kolmella tavalla: perinteisellä tyylillä soijakastikkeella, Balin tyylillä kurkuman ja katkaraputahnalla, tai tomaattikastikkeella. Lisukkeena paistettua kananmunaa, pikkelssiä, tapiokalastuja ja chilikastiketta.

Mie Ayam indonesialainen katuruoka kanaa nuudeleita

Mie Ayam

Indonesialaista katuruokaa. Kanapataa ja keitettyjä nuudeleita. Lisukkeena chilikastiketta ja rapeita pangsit-lehtejä.

Bihun goreng indonesialainen paistetut vermicelli nuudelit

Bihun Goreng

Paistettuja vermicelli-riisinuudeleita soijakastikkeella. Sen lisäksi annokseen sisältyy yksi täyte seuraavista vaihtoehdoista: kana-, katkarapu-, kalapyörykkä-, tai vegetäyte (esim. herkkusieniä tai tofua).

Nasi tumpeng indonesian rice dish

Nasi Tumpeng (Riisikimppu)

Perinteinen indonesialainen juhla- tai merkkipäivän ruoka, joka syödään erilaisten lisukkeiden kanssa. Perinteiseen jaavalaiseen tumpengiin sisältyy yleensä urap-vihanneksia, tempehiä, ayam gorengia, teri kacangia, paistettuja katkarapuja, telur pindangia, empal gepukia ja sambalia. Tumpengin kanssa nautittavien lisukkeita voi valita vapaasti mielen mukaan.

Nasi Bogana indonesialainen kanacurry

Nasi Bogana

Tegalilainen Nasi Campur. Annos sisältää kanacurryn, pindang kananmunan, kasviksia, tempehiä ja chilikastiketta sekä tapiokalastuja.

Nasi Bali indonesialainen balilainen ruoka

Nasi Bali

Balilainen ruoka. Annos sisältää jasmiiniriisiä, nyhtökanaa katkarapukastikkeella, keringtempehiä, kasviksia kookosmaidolla ja katkarapukastikkeella, kananmunia, kalavartaita, chilikastiketta sekä tapiokalastuja.

Nasi Uduk indonesialainen aamiaisruoka katuruoka

Nasi Uduk

Indonesialainen aamiaisruoka ja katuruoka. Syödään myös merkkipäivinä. Annos sisältää kookosmaidolla kypsynnettyä aromaattista  maustettua riisiä, paistettuja riisinuudeleita, keringtempehiä, paistettua kanaa, munakasta ja tofua. Lisukkeina chilikastiketta ja tapiokalastuja.

Gado Gado indonesialainen salaatti maapähkinäkastike

Gado-Gado

Indonesialainen salaatti maapähkinäkastikkeella. Sisältää erilaisia keitettyjä kasviksia, paistettua tofua ja tempehiä sekä kananmunaa. Lisukkeena tapiokalastuja.